Familie Papen 

oktober 2011

Stephan en Marlies Papen uit Zieuwent waren op 10 oktober 2011 25 jaar getrouwd. Dit heuglijk feit werd op 9 oktober gevierd bij zaal Het Witte Paard in Zieuwent. Tijdens deze dag mocht onze stichting aanwezig zijn met een stand en een presentatie.

Stephan is een collega van Wilfried Holtus bij de Gemeente Oost Gelre. Door de verhalen die hij gehoord had over ons werk was hij samen met Marlies enthousiast geraakt over onze stichting. Stephan vertelde dat zij ons werk een warm hart toedragen. Dit bleek wel toen hij hun plannen bekend maakte met betrekking tot de viering van hun zilveren feest. Wij zijn erg verrast en blij dat onze stichting in de schijnwerpers werd gezet.

Stephan en Marlies reizen rond februari/maart 2012 met ons mee naar het Huis van Marabout in Busura. Wij gaan dan ter plaatse, samen met Stephan en Marlies, bekijken hoe wij hun steun in kunnen zetten voor de bewoners van de compound. Een en ander natuurlijk in overleg met de Marabout en zijn medewerkers zodat wij de hulp van Stephan en Marlies op een zo efficiënt mogelijke en blijvende manier in kunnen zetten. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat zij zelf gaan kijken hoe de situatie ter plekke is. Dit is dé garantie voor hulpverlening op een continue basis.

Wij feliciteren Stephan, Marlies en hun kinderen met dit mooie jubileum en wensen nog vele mooie jaren toe voor de toekomst.

Namens de bewoners van het Huis van Marabout, hartelijk dank voor jullie fantastische support.