Child of the Future

Isala College - juni 2017

Almende College Locatie Isala - Silvolde ging, net als in 2016, weer aan de slag voor onze compound in Busura. Dinsdag 11 april 2017 mochten wij ons presenteren op het Isala College in Silvolde. Klas 2 van de stroming Internationalisering ondersteunde met haar bedrijf Child of the Future onze stichting. Via Child of the Future zamelden zij middelen in voor de aanschaf van nieuwe matrassen voor onze bewoners in de compound in Busura. Het uiteindelijke resultaat werd op 26 juni aan ons gepresenteerd. Wederom een enthousiaste groep die hard voor aan de slag zijn geweest, we zijn erg blij met dit initiatief. Child of the Future presenteerde zich ook via een website en de social media.

Inmiddels hebben zij diverse acties georganiseerd waaronder op de Hemelvaartsmarkt in Dinxerlo op 25 mei. Op de markt hebben zij van allerlei spullen verkocht en dit heeft een mooi bedrag opgeleverd. Daarnaast zijn er nog tal van andere acties geweest zoals: auto's wassen, boodschappen doen, tuintjes onderhouden, koekjes bakken en verkopen.

De leerlingen zijn met hun bedrijfje Child of the Future bijzonder actief geweest en de stichting is erg blij met hun enthousiaste inzet. Maandag 26 juni was de dag dat het resultaat gepresenteerd werd. Onder leiding van de directeur van Child of the Future werd verslag gedaan van alle acties die gevoerd werden. In 2016 was de opbrengst erg mooi. We hadden geen idee wat de opbrengst van dit jaar zou zijn. Mocht het in de buurt komen van de actie van 2016 dan waren wij natuurlijk al zeer tevreden. Het uiteindelijke bedrag van 2017 lag ver boven wat wij maar hadden durven hopen, zelfs ver boven de actie van 2016. De eindstand van deze actie bleek € 612,71 te zijn. Een schitterend resultaat welke besteed gaat worden aan de aanschaf van nieuwe matrassen voor onze bewoners. De matrassen zijn inmiddels besteld en tijdens ons bezoek van augustus 2017 zullen de matrassen overhandigd worden aan de Marabout. Hartelijk dank aan de leerlingen en docenten van het Isala College!!!