Child at Heart

Isala College - juni 2016

Almende College Locatie Isala - Silvolde ging aan de slag voor onze compound in Busura. Donderdag 14 april 2016 mochten wij ons presenteren op het Isala College in Silvolde. Klas 2 van de stroming Internationalisering ondersteunde met haar bedrijf Child at Heart onze stichting. Via Child at Heart zamelden zij middelen in voor de ontwikkeling van het naai-atelier, het uiteindelijke resultaat werd op 27 juni aan ons gepresenteerd worden. Een mooi initiatief van een enthousiaste groep en we zijn erg blij met dit initiatief. Child at Heart presenteerde zich ook via een website en de social media.

Inmiddels hebben zij diverse acties georganiseerd waaronder op de markt in Terborg op 27 mei. Op de markt hebben zij van allerlei spullen verkocht en dit heeft een mooi bedrag opgeleverd. Daarnaast zijn er nog tal van andere acties geweest zoals: auto's wassen, boodschappen doen, tuintjes onderhouden, koekjes bakken en verkopen.

De leerlingen zijn met hun bedrijfje Child at Heart bijzonder actief geweest en de stichting is erg blij met hun enthousiaste inzet. Maandag 27 juni was de dag dat het resultaat gepresenteerd werd. Onder leiding van de directeur van Child at Heart werd verslag gedaan van alle acties die gevoerd werden. Het uiteindelijke bedrag lag ver boven wat wij maar hadden durven hopen. De eindstand van deze actie bleek € 357,58 te zijn. Een schitterend resultaat welke besteed gaat worden aan de inrichting van het naaiatelier: kasten stoelen en tafels. in november van dit jaar zullen twee docenten van het Isala College een bezoek aan ons project brengen. Wij zijn zelf dan ook aanwezig en laten hun met plezier zien waar hun bijdrage concreet toe geleid heeft.